onsdag 14 december 2011

Without your love - Del 6

Jenna:
- Vem är det jag pratar med? Sa Taylor och log. Han kastade bort telefonen och man hörde hur Samantha skrek på andra sidan luren.
- Jag hör en ton i mitt öra nu! Skrek Taylor som att han var döv. Jag tog upp telefonen och pratade högt i mikrofonen att hon skulle sluta skrika.
Förlåt, fick bara lite damp för att DU SITTER I SAMMA RUM SOM TAYLOR FUCKING LAUTNER!!! Började hon skrika igen.
- Nu ska vi väl ta det lite lungt igen va? Sa jag och skrattade lite.
Jag kollade på Taylor och han satt och kollade på mig och log drömmande. Jag satt kvar och kollade på honom tills han flyttade blicken och rodnade. Jag tryckte på röd lur och kröp fram mot Taylor och kysste honom lite lätt på hans läppar. Hans perfekt ljusrosa, mjuka läppar.
--------------------------------------------------------------------------------

Taylor:
Hon kysste mig, rakt på mina läppar. Hon var så himla het! Efter en stund tog hon bort sitt huvud från mitt och öppnade ögonen och log. Hon rodnade, jag bara log. Efter några sekunder la hon sig ner på mitt bröst igen och andades tungt, jag misstänkte att hon hade somnat. Jag kom att tänka på vad Nathan hade sagt. Han sa ju att jag aldrig mer skulle se Jenna, men jag gjorde ju det ändå. Vad menade han? Och jag undrade också vad han höll på med, om han var hemma eller någon annanstans. Jag skakade av mig tankarna och tänkte på Jenna istället. Hon var så perfekt!

Nathan:
Jag undrade vad Taylor och Jenna höll på med, eller snarare om Taylor höll på att kladda på min tjej. Jag undrade och hoppades på att han hade slagit till Jenna så att hon gick därifrån och inte ville se honom nåt mer. Jag skulle tahenne så fort jag fick chansen till det, om det inte redan var försent.. Men jag skule försöka ända tills jag lyckades. Jag ringde henne, men hon svarade inte. Jag testade ringa en gång till; men hon svarade inte då heller. Jag ringde en sista gång och någon lyfte på luren.
- Hallå? Sa jag. Personen i telefonen svarade inte. Jag sa hallå igen men ingenting hände.
- Vad vill du? Sa en kylig röst. Jag misstänkte att det var Taylor.
- Jag vill ha tillbaks min flickvän! Röt jag.
- Synd, om det är hon jag tror du menar så är hon inte din längre, så vem menrar du då lilla gubben? Sa Taylor och jag hörde att han log. Jag hatade Taylor, han bara förstörde allt. Det skulle ha varit skönt om han var ur vägen. När den tanken kom, kom också en plan. Jag var helt säker på att det skulle funka!

Jenna:
Jag gäspade och öppnade mina ögon. Jag misstänkte att jag hade somnat. Jag kollade mig lite omkring och kollade in i världens snyggaste ögon. Taylors.
- Godmorgon sömntuta. Sa Taylor och fnissade till lite. Jag blev generad.
- Somnade jag? Frågade jag.
- Jaa, det gjorde du, du har sovit i två och en halv timme! Sa Taylor.
- Ehh, näe, jag har varit vaken heeela tiden. Svarade jag och kollade skämtsamt runt i rummet.
- Kan inte jag få ditt nummer? Sa jag och log.
Taylor började rabbla upp en massa siffror och jag sparade numret. Jag skickade ett sms och han sparade mitt nummer. Jag tog upp Taylors hand och lekte med hans fingrar. Under tröjärmen hade han ett ganska stort blåmärke.
- När hände det här? Hur länge har du haft det? Frågade jag allvarligt och nuddade blåmärket lite. Jag såg i Taylors ansikte att han hade väldigt ont.
- Jag.. Eehhh.. Råkade gå in i en vägg. Sa Taylor och gav mig ett fejkat leende.
- Jag vill veta vad som verkligen hände! Sa jag.
- Okej, din "pojkvän" var här.. Sa Taylor och vände bort blicken. Han blev tårögd.
- Amen asså, nu har han verkligen gått för långt! Sa jag och slängde mig upp från sängen.
- Vart ska du? Frågade Taylor som kom ut till hallen där jag var.
- Jag ska till Nathan. Sa jag och lät irriterad. Nathan kunde ju bara inte gå och tortera Taylor för att jag och Taylor umgås.
- Okej, va försiktig då! Sa Taylor och gick fram till mig, la sina armar runt min midja och pussade mig försiktigt på näsan. Sedan släppte han, backade undan och log. Jag vinkade och gick ut genom dörren, småsprang lite genom korridoren och trippade ner från trapporna.

Taylor:
Jag gick ut genom dörren och kollade mot Jenna ända tills jag inte såg henne längre. Jag skulle precis gå in när det kom någon bakom mig. Jag kollade snabbt bakåt och fick ett hårt slag i huvudet. Jag svimmade av.
När jag vaknade låg jag på golvet i mitt hotellrum. Nathan och två andra gubbar stod mittemot mig.
- Vad gör ni här? Sa jag och kollade ilsket mot först Nathan, och sedan de gamla gubbarna som stod en bit bakom honom.
- Vi är här för att banka in lite vett i skallen på dig! Sa Nathan och hånlog. Han gjorde en gest mot gubbarna, och de kom och ryckte upp mig från golvet. De höll i mig stenhårt.
- För det första ska du lära dig att inte ta min flickvän! Sa han, och när han sa ordet 'flickvän' sparkade han mig i magen. Jag hukade mig ner på grund av smärtan. En av gubbarna tog tag i min haka och drog upp mitt huvud så att jag kollade på Nathan som såg jätteglad ut.
- Och för det andra, du ska inte röra mina grejer alls! Han sparkade mig i magen en gång till. Denna gången en aningen hårdare.
- Jag ska få dig att känna att du önskar att du aldrig blev född! Sa han och sparkade och slog mig i magen. Gubbarna slängde ner mig på golvet så att jag spräckte läppen. Jag försökte krypa bort från gubbarna, men en av de vände på mig, så att jag hamnade på rygg, och började strypa mig. Jag försökte febrilt att få bort hans händer, men lyckades inte. Jag var nära på att svimma när han plötsligt släppte. Jag hostade och kippade efter andan. Jag kröp ihop i fosterställning på golvet. Nathan skrattade, och innan han gick viskade han:
- Det kommer hända igen om du fortsätter träffa min grrrl! Nathan skrattade och gick ut genom dörren. Min enda tanke var att jag var tvungen att gömma mig innan Jenna kom tillbaks.
- Han var inte där, så jag........
Jag hörde hur dörren öppnades och någon som steg in i rummet och häpnade.
----------------------------------------------------------

Dramaaa! Vad kommer nu hända? :o

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar